Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

AMC najavio premijeru nove naučnofantastične horor serije „NOS4A2“

AUTOR: CityMagazine 25 Jan, 2019

Kinto glumi Čarlija Manksa, zavodljivog besmrtnika koji hrani svoju mladost dušama dece, a ono što od njih ostane odnosi u Božićnu zemlju, ledeno, izopačeno Božićno selo, plod Manksove mašte, gde je svakog dana Božić, a neraspoloženje je zakonom zabranjeno. Ipak, Manksov izmišljeni svet dolazi u opasnost kada se pojavi mlada žena iz Nove Engleske (Kamings).

Kamings tumači ulogu Vik Mekvin, mlade učenice iz radničke klase. Njena kreativnost je toliko razvijena da praktično postaje supermoć, koja joj omogućava da prati Čarlija Manksa. Nedostatak samopouzdanja, Vik nadoknađuje svojom hrabrošću, smislom za humor i grubošću. Ona želi da pobedi Manksa i spasi njegove žrtve, a da pritom ne poludi ili i sama postane njegova žrtva.

Seriju NOS4A2 producirao je AMC Studios u saradnji sa Tornante Television. Izvršni producenti su Džo Hil, Džejmi O’Brajen (Fear The Walking Dead, Hell On Wheels) i Loren Korao ispred Tornante Television. U seriji glume i Olafur Dari Olafson (Lady Dynamite) kao Bing Partridž, Virdžinija Kal (The Looming Tower) kao Linda Mekvin, Ebon Mos-Bakrak (The Punisher) kao Kris Mekvin i Džahkara Smit (iliti Sailor J) kao Megi Li.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Filmske kritike – „Akvamen“, „Glas“ i „Svi znaju“

Januar je u punom zamahu, pa je krajnje vreme da zavirimo u bioskopske sale i vidimo šta je aktuelno i…

Najupečatljiviji nastupi u emisiji „Subotom uveče uživo“

„Subotom uveče uživo“ je emisija koja se u Sjedinjenim Američkim Državama emituje već više od četiri decenije. U pitanju je…

5 vrednih filmova koji nisu nominovani za Oskara…

Kao i svake godine, među fanovima sedme umetnosti vodi se žustra polemika u vezi sa nominacijama za Oskara. Neki su…

Film koji otvara FEST rekorder sa 10 nominacija…

Nakon višemesečnih spekulacija, konačno su objavljene zvanične nominacije za Oskara. Ceremonija dodele nagrada biće održana 24. februara, drugog dana FEST-a,…