Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Silvester Stalone je ponovo Rambo u trejleru za peti deo akcionog serijala

AUTOR: CityMagazine 31 May, 2019
Silvester Stalone je ponovo Rambo u trejleru za peti deo akcionog serijala

U poslednjoj epizodi sage o bivšem specijalcu i veteranu rata u Vijetnamu Džonu Rambu, naš junak sada živi na ranču u Arizoni. On i dalje pati od posttraumatskog stresnog poremećaja, ali se trudi da zaboravi na nemile događaje iz prošlosti i koncentriše se na obavljanje fizičkih poslova koje pronalazi s vremena na vreme u svojoj novoj sredini. To, međutim, neće biti dovoljno da ga spreči da se upusti u novu misiju sa neizvesnim krajem, ovog puta iz lojalnosti prema svojoj gazdarici i prijateljici Mariji, čija unuka je nedavno nestala u Meksiku.

Džon će otići preko granice kako bi pronašao izgubljenu devojku, ali će ubrzo otkriti da iza njenog nestanka stoji kriminalna organizacija koja se bavi trgovinom ljudima. Zajedno sa jednom novinarkom, čija je polusestra takođe kidnapovana, on će morati da iskoristi sve svoje talente kako bi se suočio sa nemilosrdnim kartelom i spasio devojke od seksualnog ropstva.

Silvester Stalone ponovo tumači glavnog junaka Džona Ramba, a uz njega u filmu još glume Paz Vega, Serhio Peri-Menčeta i Adrijana Baraza. Film Rambo: Poslednja krv je režirao Edrijan Grunberg. Premijera filma je zakazana za 20. septembar.