Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

„Westworld“: Stigao je trejler za treću sezonu serije

AUTOR: CityMagazine 20 May, 2019

Za razliku od prethodne dve sezone, koje su se dešavale u okvirima naslovnog futurističkog zabavnog parka gde smo sretali kauboje, Indijance pa čak i samuraje, čini se da će se ova dešavati u nekom gradu. Fanovi prethodnih sezona će se setiti da je već bilo scena koje se odigravaju u tom stvarnom svetu i izgleda da ćemo videti više njega.

U okviru kratkog trejlera vidimo Erona Pola koji glumi za sada još uvek neimenovanog lika u futurističkom svetu, koji na kraju sreće Dolores, dobro poznatu ljubiteljima serije. Ne zna se koliku će ulogu imati Evan Rejčel Vud koja je glumi, ali poznato je da će se Tesa Tompson vratiti, a da su tu i nova lica pored Erona Pola, među kojima se izdvajaju Lena Vejt i Vensan Kasel.

Da bismo otkrili koja sudbina njih čeka moramo da sačekamo sledeću godinu, jer je HBO samo potvrdio da je u pitanju 2020, bez datuma premijere sezone. Trejler možete pogledati u začelju ovog teksta.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

5 najboljih filmova Džona Karpentera

Slavni američki reditelj horora i filmova fantastike, Džon Karpenter, na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu dobio je Zlatnu kočiju. To…

Džef Kunsov „Zec“ prodat za neverovatnih 91,1 milion…

Džefu Kunsu je još jednom pošlo za rukom da bude čovek čije je delo prodato po najvišoj ceni od svih…

Muzička recenzija: Kate Bush „The Other Sides” (Rhino/Mascom)

Posle isposničkog boks-seta „This Woman's Work” od pre dvadeset godina, Katica Žbun se opredelila za potpuni remaster svih svojih albuma…

I, valja li???: „Pet“, „Državni službenik“, „Žmurke“

Srpski film je, reklo bi se, u značajnoj meri i u nekoliko važnih dimenzija mu reanimiran; s druge strane, Srbija…