Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Nemilosrdni Fotošop

AUTOR: CityMagazine 17 Feb, 2018
Nemilosrdni Fotošop

Nemojte nikada da verujete slikama na Instagramu ili fotografijama u magazinima. Tu rečenicu bi vam uvek izgovorili stručnjaci za Fotošop, jer koristeći ovaj moćan alat, znaju koliko se uz pomoć njega može iskriviti slika realnosti.

Da li ste se nakada zapitali, kako ljudi izgledaju tako savršeno na društvenim mrežama ili kako manekenke koje krase naslovne strane modnih časopisa, izgledaju, bez ikakve mane. Manekenkama i jeste u sklopu posla da izgledaju savršeno, ali i one imaju loše dane u godini. Njih, naravno nećete videti nikad nesređene, osim na nekim paparaco fotografijama, a sve zasluge za to idu poznavaocima Fotošopa.

Savremeno društvo nas putem ovakvih fotografija pritiska da izgledamo lepo, mlado, zgodno, ali često dovodi ljude u poziciju da se osećaju depresivno u vezi sa tim ili da se posvete Fotošopu kako bi odgovorili na standarde lepote koje nameće društvo. U našoj galeriji pogledajte fotografije koje će vam dočarati na koji način Fotošop može da ulepša ali i iskrivi realnost.

Izvor: Bright Side