Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Jubilarna 20. Noć knjige – 14. juna od 17 sati do ponoći!

AUTOR: CityMagazine 06 Jun, 2019
Jubilarna 20. Noć knjige – 14. juna od 17 sati do ponoći!

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja:

za kupovinu jedne knjige biće 25%,

za dve knjige 30%,

za tri knjige 35%,

a za četiri i više knjiga 40%.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, na DexyCo knjige 30%, dok će gift asortiman biti snižen takođe 20%.

Spisak popusta

Spisak popusta

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Samo u knjižari Borislav Pekić u Knez Mihailovoj 48 u Beogradu, kompanija GameS će obradovati gejmere i odobravaće 20% popusta na sve igre i prateću opremu za Noć knjige, osim za konzole, prepaid kartice i artikle koji su na akciji, dok će Dallas Records odobravati 5% popusta za diskove i vinile koji nisu već na akciji.

Uz svaku kupovinu dobijate poklone!

Pripremite na vreme svoj spisak naslova! I ovu Noć knjige obeležiće ekskluzivni hitovi domaće i svetske književnosti: novi roman Jelene Bačić Alimpić Njegove bele rukavice, Put do kuće svakog jutra sve je duži Fredrika Bakmana koji je stvorio Uvea, dvanaesti roman Jua Nesbea u serijalu o Hariju Huleu Nož, nove avanture novinara Novaka Ivanovića u knjizi Vanje Bulića Teodorin prsten i mnogi drugi.

Budni uz knjigu

Budni uz knjigu

I ovoga puta, veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima u Delfi knjižarama, a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

Noć knjige će se održati u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.