Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Preporuka za čitanje: Roman „Ostrvo pelikana“ Miodraga Majića

AUTOR: CityMagazine 26 Sep, 2020
Preporuka za čitanje: Roman „Ostrvo pelikana“ Miodraga Majića

Posle velikog uspeha prvog romana Deca zla, Miodrag Majić obradovaće čitaoce još jednom pričom koja je inspirisana istinitim događajima, da bi na njima gradio svoju priču, onu koja će ih dugo pratiti, o kojoj će razmišljati i koja će ih možda i promeniti.

Čitajući Ostrvo pelikana zapitaćete se da li je moguće sačuvati sebe u društvu u kome je sudbina pojedinca beznačajna poput zrnca peska koje vetar raznosi prenoseći ga iz jednog godišnjeg doba u drugo.

Priča o Ajši i Gabrielu, priča je o kobnoj ljubavi dvoje gubitnika i surovoj odmazdi sistema koji je tvrdio da sve čini kako bi pomogao jednom od njih. Ona može postati vaša, bilo čija, ali ta priča se već sada tiče svih nas i upravo zato ćete ovu knjigu pročitati u dahu, a siluete njenih junaka ukotviće se duboko u vama, pa se nemojte iznenaditi kad ih budete prepoznali u masi bezimenih i nepoznatih ljudi na ulicama ovog grada, ali i bilo kog drugog mesta na svetu.

Ostrvo pelikana (Vulkan izdavaštvo) od 21. septembra se može naći u Vulkan knjižarama, a dostupna je za naručivanje i putem sajta www.vulkani.rs