Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
17. Belgrade Beer Fest na Ušću

Belgrade Beer Fest, koji se održava od 14. do 18. avgusta na četiri bine na Ušću, predstaviće više od 120 besplatnih koncerata. Od ove godine Beer Fest postaje deo nove festivalske platforme – Cloud Festivals, koja će objediniti tri festivala na Ušću, navode organizatori.

Beogradska kulturna mreža i Skymusic, koji stoje iza Cloud platforme, postaviće nove standarde organizacije i produkcije festivala u Srbiji i regionu, te se očekuje da Beer Fest, Music Week i Noć muzike na Ušću poseti više od milion ljudi od 14. do 30. avgusta. Muzički program na Beer Festu će se prvi put održavati uporedo na četiri bine – Main stage, Alternative Stage, Groove stage i Bunt stage.

Neke od najvećih muzičkih zvezda regiona i sveta nastupiće na Main stage-u, a ovogodišnji festival će otvoriti sjajan muzički spektakl Rok opera. Na Alternative i Groove stage-u će nastupiti ništa manje popularni lideri alternativnih muzičkih pravaca, a Bunt stage će biti rezervisan za nastupe demo bendova, koji su se izdvojili tokom Bunt rock festivala.