Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Brajan Adams u Štark Areni 10. novembra!

AUTOR: CityMagazine 10 Jun, 2019
Brajan Adams u Štark Areni 10. novembra!

Najpoznatiji kanadski roker, Brajan Adams, nastupiće u srpskoj prestonici nakon 13 godina – spektakularni koncert održaće u Štark Areni 10. novembra 2019!
Poznat po sjajnim baladama, odličnoj svirci i neverovatnoj energiji, Adams je uključio Beograd u svoju „Shine A Light“ turneju, nazvanu po istoimenom novom albumu koji se nedavno pojavio u prodaji.

Slušaoci naših radio stanica već su čuli prvi singl – obradu čuvene pesme Whiskey In The Jar koja je pobrala odlične kritike. Ipak, većina fanova nestrpljivo očekuje hitove koji su proslavili Brajana Adamsa – Summer Of ’69, Everything I Do, I Do It For You, Please Forgive Me, Run To You i Have You Ever Really Loved A Woman.

Adams je svojevremeno izjavio da je, na početku karijere, „svirao svugde gde je mogao da stavi pojačalo’’. Tako je, za godinu dana, imao preko 300 nastupa što mu je pomoglo da se profiliše kao koncertni umetnik.

Ulaznice za Adamsov koncert u Areni su u prodaji od danas na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i online na: www.tickets.rs u sledećim kategorijama:

Parter – 3.700,00 RSD

Tribine – 3.950,00 RSD i 4.500,00 RSD.