Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Dočekano čuveno jutro na Heineken Lovefestu

AUTOR: CityMagazine 02 Aug, 2019
Dočekano čuveno jutro na Heineken Lovefestu

Već prva festivalska noć obećava da će ovo biti Lovefest za pamćenje. Premijerno veče trinaestog izdanja Lovefesta obeležio je nastup Ričija Hotina, koji je imao neverovatan dvosatni set na Coke Fire bini, inače najvećoj ikada napravljenoj u celoj Srbiji. Banjsko Jezero bilo je puno čak pre ponoći, a odlična muzika, lepo vreme i nezapamćena posećenost učinili su da Lovefest još jednom pokaže zašto je to jedini pravi festival ljubavi u regionu.

Čuveno jutro dočekano na dve bine

Čuvena Lovefest jutra zbog kojih većina čitave godine željno iščekuje prvu nedelju avgusta prvog festivalskog dana dočekana su na dve bine i to uz dva muzička giganta. Na Fire Stage-u Riči Hotin je još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih, dok je Energy Stage ugostio Seta Trokslera u specijalnom muzičkom izdanju. Nasmejana lica ljudi govore više od reči, a ove godine program traje čak do 10h ujutru. Novi parti serijal Energy Day počinje već u 14h, dok je H2O bina otvorena od podneva.

Bajaga i Instruktori nastupali skoro sat vremena duže

Da je emocija preovladala i na Live bini najbolji je dokaz nastup benda Bajage i Instruktora, koji su ispred najvatrenijih fanova svirali gotovo sat vremena duže od predviđenog. Vanvremenski hitovi su izgleda opili i publiku i bend da su svi zaboravili na vreme i satnice.

Coke Fire bina

Coke Fire bina

Večeras Džejmi Džons „vrti” čak 3 sata!

Kapije festivala i večeras se otvaraju od 20h, a Fire bina „goreće” uz izvođače među kojima su Gaj Gerber, Beni Rodriges i legendarni Džejmi Džons koji će zatvoriti drugi dan spektakularnim trosatnim setom. Na Live bini posetioce čekaju Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Elon, Hazze i odlično hip-hop veče. Zvezde najvećih underground klubova K-Hand, DJ Fett Burger i Jonny Rock stižu na Energy Stage.

Organizatori poručuju da nema stajanja i da sve posetioce tek čekaju iznenađenja. Podsećamo vas da svoju satnicu možete napraviti ako skinete mobilnu Lovefest aplikaciju, koja je dostupna za IOS i Android korisnike.

Energy Stage

Energy Stage