Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

E-Play na otvaranju novog beogradskog kluba

AUTOR: CityMagazine 10 Sep, 2019

„Mnogi stranci koji posete naš grad kažu da je Beograd poznat po noćnom životu, pa nije ni čudo da se u Beogradu otvorio još jedan noćni klub, ali ovog puta to je klub koji će predstavljati alternativnu scenu. Klub se zove Knap i nalazi se u Đušinoj ulici, a organizatori ga predstavljaju kao mali Berlin u Beogradu. Takvih klubova nema mnogo u Beogradu, ali je osnovna ideja ovakvog kluba da podrži i održi našu domaću alternativnu scenu. Nama je super da smo mi odmah na otvaranju i da ćemo učestvovati u podizanju jednog takvog mesta. Sviraćemo sve naše hitove kao i većinu pesama sa poslednjeg albuma Sloboda. Imali smo jako intenzivno koncertno leto i super nam je da se letnja sezona 2019. zatvori baš u našem Beogradu. Iskreno se radujemo!”, izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković povodom predstojećeg E-Play nastupa.

Otvaranje kluba Knap će trajati dva dana 13. i 14. septembra! Prvog dana otvaranja Knap klub će ugostiti Gramophonedzie (13.9), dok  je drugi dan rezervisan za sastav E-Play (14.9).

Klub Knap se nalazi u Đušinoj 5, a ulaznice možete kupiti za prvi dan po pretprodajnoj ceni od 400 rsd, a za drugi dan po pretprodajnoj ceni od 500 rsd u Yugovinilu (Cetinjska 15).

#184 City Magazine // Početak

Izdvojeno za tebe

Zbog ovih 10 serija jedva čekamo jesen

Vraćaju se stare i stižu nam nove serije. Naredni meseci će u smislu igranog televizijskog programa po svemu sudeći biti…

Ovaj animirani video otkriva šta čini Pikasovu „Gerniku“ toliko šokantnom

Kako ste se osećali kada ste prvi put videli sliku Gernika Pabla Pikasa? Da li vas je fascinirala ili ste…

Knjige koje treba da pročitate pre nego što izađu njihove filmske adaptacije

Iako znamo da ste ovog leta pokušali da nadoknadite propušteno čitajući brojne naslove koji su vam dugo bili na listi,…

Deca iz vode – „Sećanje na Milana i Magi” u KST-u

EKV tribute projekat Deca iz vode održaće koncert sećanja na Milana i Magi i obeležiti 25 godina od poslednjeg beogradskog…