Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Halftones & Shakin` Live at Knap Club

AUTOR: CityMagazine 08 Nov, 2019
Halftones & Shakin` Live at Knap Club

Novi Halftones, godinu dana posle spektakularnog nastupa sa Lidijom Lanč i silaska s albuma Brda Sna otvorio je vrata novim članovima i novom početku. Neobend današnjice koji redovno svojim svedocima servira „Big easy”, neokrnjen stereotipima i definicijama, sklon destrukciji i katarzi da ruši i gradi

Jednom je Žikica Simić nakon njihovog nastupa napisao „…Muzika Halftonsa u kojoj je tekstura važnija od svega drugog, odličan je skor za unutrašnji trip. Atributi ’arty’ i ’noise’ određuju njene amplitude. I ne samo to. Određuju i potpuno apartno mesto ovog benda na beogradskoj sceni.”

Ovoga puta sa njima binu Knap Club-a deli mađarski garažni rock trio Shakin’ sa fantastičnom pevačicom i trubačicom Verus Villango. Pored Verus, tu su i Daniel Balogh (gitara, vokal) i Zsolt Ferenczi (bubnjevi). Živopisne, zarazne melodije i upečatljivi živi nastupi, prave savršeni balans njihovoj pop sirovosti. Do sada su izdali dva EP-a, Are You Shakin’? i Made in Eaglefield, a trenutno završavaju i svoj prvi LP.

Specifičnost ovog koncerta je njegova realizacija kroz prethodno spajanje ova dva sastava putem Banding aplikacije – koja napravila ovaj sjajan spoj, a njegova realizacija sledi!

Cena karte u predprodaji iznosi 400rsd /Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta iznosiće 500rsd.

Halftones + Shakin` / Knap Club

Đušina 5
09.Nov 2019
Knap Club
400, 500 RSD