Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Hor Kolibri i specijalni gosti Stefan Milenković i Nemanja Radulović prvi put zajedno na sceni za decu Srbije

AUTOR: CityMagazine 19 Oct, 2019
Hor Kolibri i specijalni gosti Stefan Milenković i Nemanja Radulović prvi put zajedno na sceni za decu Srbije

Povodom obeležavanja 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta, u sredu, 13. novembra 2019. godine u 20 časova, u Sava Centru, UNICEF u Srbiji, uz podršku Grada Beograda, organizuje dobrotvorni koncert na kojem će se prvi put zajedno na bini naći hor Kolibri, Nemanja Radulović i Stefan Milenković.

30 godina nakon usvajanja Konvencije o pravima deteta, dečija prava se nisu promenila, jer ona nemaju rok trajanja. Ali novi globalni izazovi, kao što su ubrzana digitalizacija, klimatske promene, produženi konflikti i masovne migracije, potpuno menjaju detinjstva. Deca se danas suočavaju sa novim pretnjama koja ugrožavaju njihova prava.

Moramo stoga da se obavežemo na konkretno delovanje da bismo zaštitili i obezbedili da svako dete, danas i ubuduće, ima jednake šanse u životu. Jedan od načina da se to postigne je ulaganje u obrazovanje u ranom uzrastu. Vrtići su mesto gde se deci pruža podrška, gde mogu da uče da razmišljaju kreativno i sarađuju jedni sa drugima, gde imaju slobodu da budu maštoviti i da uvežbavaju svoje veštine.

Hor Kolibri, Stefan Milenković i Nemanja Radulović prvi put zajedno na sceni za decu Srbije

Sva sredstva od prodaje karata za koncert biće usmerena za podršku unapređenju programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Republici Srbiji.

Pozivamo građane da kupe karte i na taj način pomognu da se predškolske ustanove u Srbiji opreme didaktičkim materijalima i savremenom opremom.

Cene ulaznica se kreću od 1.000 do 3.900 dinara. Karte su u prodaji na blagajni Sava Centra i na sajtu Tickets.rs.

O UNICEF-u

UNICEF promoviše prava i dobrobit svakog deteta, kroz sve aktivnosti koje radimo. Zajedno sa partnerima, radimo u 190 zemalja i teritorija da bi se obećanja prevela u praktičnu akciju, sa posebnim naglaskom na dosezanje najranjivije i isključene dece, a za dobrobit sve dece, bilo gde da žive.

Za više informacija o UNICEF-u posetite: www.unicef.org/serbia. Pratite UNICEF na Twitter-u i Facebook-u.

Hor Kolibri i specijalni gosti Stefan Milenković i Nemanja Radulović u Sava Centru

Milentija Popovića 9
13.Nov 2019
Sava Centar
1.000, 2.100, 2.500, 3.500 i 3.900 RSD