Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Jevgenij Kisin na Kolarcu

Betovenova dela u susret godini Betovena u tumačenju jednog od najvećih pijaniste današnjice Jevgenija Kisina događaj je koji se ne propušta!

Snimci sa koncerata sonata Ludviga van Betovena su poslednje diskografsko izdanje koje je objavio za Dojče Gramofon. Najpoznatija američka radio stanica namenjena klasičnoj muzici, WQXR, ovaj dvostruki disk je uvrstila među albume godine, a pohvale za poseban Kisinov zreli doživljaj emotivnih Betovenovih dela stižu sa svih strana i posle dve godine nakon objavljivanja.

Opus kojim se predstavlja, beskompromisno je prilagodio svojoj umetničkoj viziji i postiže vrhunac muzičke moći uz virtuoznost i tehničku preciznost koja se retko sreće.

Jevgenij Kisin je jedinstvena muzička ličnost. On stvara koncertnu čaroliju koja često poprima nesvakidašnji oblik. U Karnegi holu je 2007. godine na zahtev publike odsvirao čak 12 biseva. Ovaj maratonski koncert je trajao do duboko u noć, a kritičar Njujork tajmsa je napisao da najbolje stvari u životu dolaze onima koji strpljivo čekaju!

A beogradska publika je strpljivo čekala povratak Jevgenija Kisina koji će posle šest godina nastupiti na Kolarcu u ponedeljak 11. novembra.

Kao i za svako gostovanje ovog umetnika vlada ogromno interesovanje publike pa su u prodaju puštena i dodatna sedišta na bini.

Jevgenij Kisin na Kolarcu

Studentski trg 5
11.Nov 2019
Zadužbina Ilije M. Kolarca
4.000, 5.000, 6.000 RSD