Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kadebostany premijerno u Beogradu pred put na Mesec

AUTOR: CityMagazine 17 Oct, 2019
Kadebostany premijerno u Beogradu pred put na Mesec

Švajcarska elektro-pop atrakcija, kolonizatori pop scene-Kadebostany, nastupiće premijerno u Beogradu 23. novembra 2019. u Domu omladine Beograda.

Osim po hitovima, snažnom vizualnom identitetu i moćnim live nastupima, bend iz Ženeve poznat je i po konceptualnoj republici Kadebostany, njihov hit Castle in the snow ušao je na zvaničnu NASA plejlistu za put na Mesec 2024. godine, a u Beogradu predstavlja novi album Monumental. Svetski uspeh su doživeli nakon izdavanja obrade hita Beyoncé Crazy in love, koja je postala i saundtrek za holivudski blokbaster film 50 nijansi sive.

Nakon toga nižu hitove Teddy Bear, Castle in the snow, Mind if I stay (2017), inspirišući DJ-eve širom sveta da rade neverovatnu količinu remiksa njihovih pesama.

Fantasticni vizualni efekti, plesne tačke, pa čak i marševi koji prate sve nastupe benda Kadebostany stvaraju recima neospisiv događaj koji se ne sme propustiti.

Karte se u pretpodaji mogu naći na svim prodajnim mestima Tickevison-a, kao i online na www.tickets.rs  po ceni od 1200 dinara.

Naslovna fotografija: Sophie Brasey

Kadebostany u Beogradu

Makedonska 22
23.Nov 2019
Dom omladine Beograda
1.200 RSD