Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kaliopi najavljuje svoj koncert u Kombank dvorani 9. novembra

AUTOR: CityMagazine 09 Oct, 2019
Kaliopi najavljuje svoj koncert u Kombank dvorani 9. novembra

Kaliopi tradicionalno ponovo pred beogradskom publikom! Koncert je zakazan za 9. novembar u Kombank dvorani u 20 sati.

Prošlogodišnji Kaliopin koncert u Beogradu mediji su opisali kao: „magija Kaliopi“, „muzička poslastica“, „spektakularan koncert“ itd… Kaliopi u svom već poznatom stilu za ovu godinu priprema još bolju muzičku poslasticu.

Prepoznatljiva po isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su Bato, Kofer ljubavi, Znam da te volim, Melem, Crno i belo, Vučica, Poželi, Nevinost, Mrvica, Oprosti, Rođendan, Presuda i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća na svakom sledećem susretu.

„Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali u Beogradu i po Srbiji… Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze. Kombank dvorana je prostor u kome nastupam po prvi put i nestrpljiva sam da osetim magiju ove dvorane. Ja i moj bend smo spremni i jedva čekamo da zapevamo zajedno sa mojim Beograđanima 9. novembra! ”
Pored Beograda, Kaliopi će u okviru turneje po Srbiji nastupiti i pred svojom publikom u Kruševcu 1.11, Jagodini 2.11, Kragujevcu 3.11, Valjevu 10.11, Kraljevu 28.11, Lazarevcu 29.11 i Pančevu 31.11.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i online na www.tickets.rs.

Kaliopi - Beograd (Kombank dvorana)

Dečanska 14
09.Nov 2019
Kombank dvorana
1.400, 1.700, 2.000, 2.400 RSD