Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Lana Del Rej je veća od života u spotu za novi singl „Doin’ Time“

AUTOR: CityMagazine 30 Aug, 2019
Lana Del Rej je veća od života u spotu za novi singl „Doin’ Time“

Američka pevačica Lana Del Rej upravo je objavila svoj novi album „Norman Fucking Rockwell!“. Već pre oko godinu dana smo imali priliku da čujemo singlove „Mariners Apartment Complex“ i „Venice Bitch“, a danas možemo pogledati i spot za novu pesmu „Doin’ Time“.

U videu možemo videti Lanu kako kao džin korača ulicama Los Anđelesa. Ispostaviće se, međutim, da je to film koji u bioskopu na otvorenom gledaju jedan mladić i devojka, koju takođe tumači Lana. Kada isti taj mladić bude uhvaćen u prevari sa drugom ženom, desiće se nešto što niko nije očekivao. Pogledajte video iznad teksta da saznate o čemu se radi…

Spot je, naravno, urađen u retro estetici Amerike pedesetih i šezdesetih, na koju smo već navikli kada je u pitanju ova pevačica. Doin’ Time je inače obrada istoimene pesme benda Sublime iz 1996.

Novi album Lane Del Rej izašao je 30. avgusta

Novi album Lane Del Rej izašao je 30. avgusta

U izjavi za Harper’s Bazaar, Lana Del Rej je rekla da njen novi projekat, nastao u saradnji sa Džekom Antonofom, nije standardna kolekcija singlova, već celovit album koji nudi određeno raspoloženje. Sigurni smo da se njeni fanovi ne bi složili sa njenom konstatacijom da album nema hitova, posebno kada se imaju u vidu pesme sa ovog izdanja koje su izašle do sada.