Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Madona ne može da smisli ovaj svoj hit

AUTOR: CityMagazine 21 Jun, 2020
Madona ne može da smisli ovaj svoj hit

Pevačica Madona već skoro četiri decenije dominira svetom popularne muzike. Ona je za to vreme snimila pregršt hitova i kvalitetnih albuma raznolikog zvuka, a usput je stigla i da nekoliko puta promeni i modne trendove svojim jedinstvenim stilom.

U diskografiji koja obuhvata 14 studijskih albuma, tri albuma filmske muzike i nebrojeno mnogo singova, male su šanse da se i Madoninim najvećim fanovima sviđa baš svaka pesma ove pop dive. Zanimljivo je da i sama pevačica ima neke svoje pesme koje ne voli, a jedna od njih se ubraja među njene najveće hitove. Verovali ili ne, to je pesma Like a Virgin sa istoimenog albuma iz 1984.

Ova pesma je bila broj jedan u SAD, Evropi, Japanu, Australiji i Kanadi, ali to očigledno nije dovoljno da je Madona i danas rado sluša. Ona je 2008. izjavila: „Nisam sigurna da više mogu da izvodim pesmu Like a Virgin. Jednostavno ne želim to da radim, osim ako mi neko ne plati 30 miliona dolara ili tako nešto.“

Već u intervjuu sledeće godine Madona je rekla da joj je neprijatno da čuje svoje pesme u javnosti, a posebno je nervira kada čuje Like a Virgin, pesmu koju više ne može da smisli. Ona nije pojasnila da li je to zbog toga što smatra da se radi o lošoj pesmi ili joj je samo dosadila.

Izvor: Grunge

Izvor naslovne slike: chrisweger/CC 2.0/Wikimedia Commons