Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Madona predstavlja „Medellin” i najavljuje novi album

AUTOR: CityMagazine 18 Apr, 2019
Madona predstavlja „Medellin” i najavljuje novi album

Malo je reći da je svetska publika željno iščekivala novo izdanje pop kraljice Madone. Ona i kolumbijska zvezda Maluma juče su predstavili „Medellin“, prvi singl sa njenog predstojećeg albuma „Madame X“, najavljenog za 14. jun! Nadamo se da ste spremni!

Tizeri su prethodnih dana uzdrmali internet zajednicu i o ovom izdanju se nagađalo sa velikom strašću. Sada, nakon predstavljenih vizuala, dolazi i zvanična najava četrnaestog studijskog albuma pod nazivom Madame X!

Universal Music Serbia - MADONNA AND MALUMA

Universal Music Serbia – MADONNA AND MALUMA

Pod kreativnim uticajem života u Lisabonu tokom proteklih nekoliko godina predstojeći album je kolekcija od 15 novih pesama koje slave dug i intenzivan odnos Madone i latino muzike i kulture, kao i drugih globalnih uticaja. Pevanje na portugalskom, španskom i engleskom jeziku koje čini ovaj album, predstavljeno je najpre singlom Medellin, koji je koproducirao Mirwais i oslikava duh Maluminog rodnog grada. Osim toga, tu spadaju himna I Rise, jamajčanska dancehall numera Future na kojoj se pridružuje Quavo i koju koproducira Diplo, kao i zvučno inovativna numera Dark Ballet.

„Lisabon je mesto gde se rodila moja inspiracija”, objašnjava Madonna. „Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svet neverovatnih muzičara koji su učvrstili moje uverenje da je muzika širom sveta zaista povezana i da predstavlja dušu univerzuma.” 

U toku više od 18 meseci snimanja u Portugalu, Londonu, Njujorku i Los Anđelesu, Madona je na četrnaestom studijskom albumu sarađivala sa producentskim imenima kao što su Mirwais, Mike Dean, Diplo i drugi.

Madame X pojaviće se u dve verzije – standardnom i deluxe izdanju, uz već poznat tracklist:

 1. Medellín (Maluma)
 2. Dark Ballet
 3. God Control
 4. Future (ft. Quavo)
 5. Batuka
 6. Killers Who Are Partying
 7. Crave (ft. Swae Lee)
 8. Crazy
 9. Come Alive
 10. Extreme Occident **deluxe izdanje
 11. Faz Gostoso (ft. Anitta)
 12. Bitch I’m Loca (ft. Maluma)
 13. I Don’t Search I Find
 14. Looking for Mercy **deluxe izdanje
 15. I Rise