Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Miško Plavi Trio ponovo na daskama Kolarčeve zadužbine 

AUTOR: CityMagazine 06 Sep, 2019

Na Kolarcu publika će imati prilike da čuje uživo album koji se pojavio na regionalnim i domaćim muzičkim terenima ove godine u aprilu mesecu. Tokom svoje bogate muzičke karijere, članovi benda Miško Plavi Trio stvorili su autentičan muzički izraz, sublimirajući više stilova u snažan i emotivan autorski rezultat. Sviraju kombinaciju klasične, džez i mediteranske muzike koristeći i elemente soul, fank, rege i world music uticaja sa naglašenim uplivom balkanskog folklora.

Miško Plavi je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista. Međutim, poslednjih godina njegova najveća ljubav postala je harmonika sa kojom je izgradio i značajnu svetsku karijeru. Od 2000. godine izvodi program Music Around the World sa kojim je održao više od 200 koncerata u Japanu gde je objavio i album Istok ljubi zapad. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Ulaznice za ovaj događaj možete pronaći na biletarnici Kolarčeve zadužbine po ceni od 1.200 i 1.500 din. Koncert je zakazan za 20:30 časova.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Vil Smit i Martin Lorens su treći put…

Studio Sony Pictures je objavio prvi trejler za novi nastavak popularne akcione komedije „Loši momci“, u kome ćemo ponovo gledati…

Šta zna kera o moćima Kevina Kostnera? –…

I, stvarno, svakakvih nas ljudi ima!!! Eto, nedavno je i u naše bioskope stigao film u kome Kevin Kostner, jedan…

5 umetnika koji koriste šljokice u svom stvaralaštvu

Umetnici često vole da eksperimentišu sa upotrebom različitih materijala. Tako su neki od njih vremenom došli do šljokica. Ali, bilo…

„Rekonstrukcija“: Jedini festival posle kog naše ulice postaju…

Potrebna je samo jedna osoba sa sprejom da bi se upropastile fasade čitavog naselja i isto toliko da bi grad…