Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Miško Plavi Trio ponovo na daskama Kolarčeve zadužbine 

AUTOR: CityMagazine 06 Sep, 2019
Miško Plavi Trio ponovo na daskama Kolarčeve zadužbine 

Na Kolarcu publika će imati prilike da čuje uživo album koji se pojavio na regionalnim i domaćim muzičkim terenima ove godine u aprilu mesecu. Tokom svoje bogate muzičke karijere, članovi benda Miško Plavi Trio stvorili su autentičan muzički izraz, sublimirajući više stilova u snažan i emotivan autorski rezultat. Sviraju kombinaciju klasične, džez i mediteranske muzike koristeći i elemente soul, fank, rege i world music uticaja sa naglašenim uplivom balkanskog folklora.

Miško Plavi je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista. Međutim, poslednjih godina njegova najveća ljubav postala je harmonika sa kojom je izgradio i značajnu svetsku karijeru. Od 2000. godine izvodi program Music Around the World sa kojim je održao više od 200 koncerata u Japanu gde je objavio i album Istok ljubi zapad. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Ulaznice za ovaj događaj možete pronaći na biletarnici Kolarčeve zadužbine po ceni od 1.200 i 1.500 din. Koncert je zakazan za 20:30 časova.