Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Pred proslavu 30. rođendana u SubBeernom Centru Atheist Rap objavili novi spot

AUTOR: CityMagazine 01 Dec, 2019
Pred proslavu 30. rođendana u SubBeernom Centru Atheist Rap objavili novi spot

Pred proslavu 30. rođendana koji pripremaju za 7. decembar u SubBeernom Centru, novosadski pank-rok bend Atheist Rap predstavio je video spot za pesmu Grbavci koja se nalazi na njihovoj novoj split LP ploči koju su objavili zajedno sa bendom Defenders Of The Universe iz Nemačke, uz podršku izdavačke kuće SN-Rex iz Štutgarta.

Video spot je snimljen u Firchie Think Tank Studio u Novom Sadu, a produkciju spota potpisuje Illegal Production. Pesma opisuje jednu vrlo rasprostranjenu karakternu (nikako fizičku) osobinu u našem društvu, a ona je i svojevrsni omaž jednom od najvećih pank bendova svih vremena – The Ramones.

Tokom cele ove 2019. godine novosadski pankeri su bili izuzetno koncertno aktivni, a i sada su u jeku priprema za koncert koji će pod nazivom 30 pesama za 30 godina održati u SubBeernom Centru (Cetinjska 15) u Beogradu, 7. decembra.

Ulaznice po ceni od 1.000 dinara dostupne su na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Cena na ulazu u SubBeerni Centar na veče koncerta biće 1.200 dinara.

Naslovna fotografija: Mikica Andrejić

Atheist Rap - 30 pesama za 30 godina

Cetinjska 15
07.Dec 2019
SubBeerni Centar
1.000, 1.200 RSD