Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Prvi beogradski no-smoking party

No-smoking party, žurka bez duvanskog dima, biće održana po prvi put u Beogradu, u Kulturnom centru Grad, u petak, 6.12. od 23h.

Prema aktuelnoj statistici, u Srbiji aktivno puši trećina stanovništva. Od ovog podatka možda je još važniji taj da veliki broj mladih, osnovaca i srednjoškolaca vrlo rano stekne ovu štetnu naviku koje se teško odriču u kasnijim periodima života. Iako prema aktuelnim važećim propisima svi lokali moraju imati jasno definisane pušačke i nepušačke zone, u praksi je ova podela više nego simbolična. Neretko su granice između dva dela nejasne, a ima i mesta gde su praktično i nepostojeće.

Kako publiku KC Grada čine dobrim delom mladi, ovim programom KC Grad želi da upravo pokaže da je dobar muzički program moguće imati i u zdravijem okruženju i to baš na mestima i u vreme kada je dim sastavni deo samih prostora, ali i ljudskih pluća.

Ulaz na žurku je do ponoći besplatan, a posle 00h iznosiće 300,00 rsd. Za muzički izbor pobrinuće se DJ-evi Subsided, Greengo, Igor Jadranin i Ivan Zupanc.

Prvi beogradski no-smoking party

Braće Krsmanović 4
06.Dec 2019
KC Grad
Besplatno do ponoći, potom 300 RSD