Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Queen Real Tribute u Kombank dvorani 28. marta

AUTOR: CityMagazine 22 Feb, 2021
Queen Real Tribute u Kombank dvorani 28. marta

U duhu velikog hita planetarnog benda Queen – The Show Must Go On, nakon više od 2 godine od nezaboravnog koncerta, na veliku scenu kultnog prostora vraće se Queen Real Tribute bend, koji će pred domaćom publikom nastupiti 28. marta od 18:30h.

Uvertiru u koncert, već od 17h, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Merkjurija, Piter Friston, koji važi za osobu koja je najbolje poznavala harizmatičnog frontmena grupe Queen!

Piter će na velikom ekranu prikazati Fredijeve fotografije iz privatne arhive i ispričati najzanimljivije priče iz perioda poslednjih 12 godina Fredijeve karijere. Na kraju ove uvertire, biće prilike i da mu publika postavi pitanja, te na taj način ostvari interakciju sa njim.

Gost na koncertu biće i poznati češki pevač – Milan Šatnik.

Queen Real Tribute nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Broj mesta je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama na 500 osoba, a ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

QUEEN Real Tribute Bend i specijalni gost Piter Friston u Kombank dvorani

Dečanska 14
28.Mar 2021
Kombank dvorana
1.800 - 2.600 RSD