Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Vampiri u Božidarcu na Dan zaljubljenih

AUTOR: CityMagazine 13 Feb, 2020
Vampiri u Božidarcu na Dan zaljubljenih

Vampiri će povodom Dana zaljubljenih nastupiti u Božidarcu, na mestu koje odiše srećnim vremenima, u sali uređenoj u duhu šezdesetih godina, onih vremena od kojih Vampiri nikada nisu odustali! Vampiri neguju Doo-Wop i Rock’n’Roll tradiciju i kulturu od davne 1990. godine kada su oformljeni, tako da će oni ove godine proslaviti 30 godina od osnivanja benda.

I ovoga puta plesaće se i pevati uz Rama lama ding dong, Bebe, Ona i ja, Pokloniću joj nebo, Plavi grad, Subota uveče i brojne hitove u duhu pedesetih i šezdesetih. Pored nepreglednog niza dobro poznatih hitova Vampiri će izvesti i nekoliko pesama sa novog albuma čije snimanje je u toku, tako da će posetioci ovog koncerta imati ekskluzivnu priliku da ih prvi čuju.

Kako je ovaj koncert posvećen zaljubljenima i onima koji se tako osećaju, Vampiri su rešili da ulaznice za one koji dolaze u paru budu jeftinije od pojedinačnih.

Kao zagrevanje za nastup Vampira iz dubine betonske džungle dolazi divlji DJ duo Tikilas (Teodora & Valerija) i zakuvava egzotični muzički specijalitet u velikom kazanu dobrog provoda.

Tikilas magični napitak se satoji od divljeg rock’n’roll-a, ritmičnog bluza, plesnog soula, surftastičnih instrumentala, tropske egzotike i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova, sve isključivo iz 50-ih i 60-ih godina prošle ere.

https://www.youtube.com/watch?v=FAdPgO8FymU

Nuspojave uključuju omađijane plesne cipele, tropsku mikroklimu i onomatopeju.

Karte su u pretprodaji u FELIX Shopu, TC Sremska & Božidarac cafeu. Pojedinačna karta u pretprodaji 600 RSD, karta za dvoje 1.000 RSD. Na ulazu na koncert pojedinačna karta 700 RSD a karta za dvoje 1.200 RSD.

Vampiri za St. Valentine's Day u Božidarcu // petak 14. februar

Radoslava Grujića 3
14.Feb 2020
Božidarac
600/1.000, 700/1.200 RSD