Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

VIS Limunada i Ida Prester objavili singl numeru sa pratećim video spotom

AUTOR: CityMagazine 21 Dec, 2019
VIS Limunada i Ida Prester objavili singl numeru sa pratećim video spotom

Ida Prester, regionalna zvezda iz Hrvatske i beogradski sastav VIS Limunada objavili su zajedničku novogodišnju singl numeru sa pratećim spotom. Ovim singlom i spotom VIS Limunada najavljuje svoj novi album u martu 2020. godine, dok Ida Prester razvija svoju solo karijeru i izdavačku delatnost započetu nedavno objavljenim hit singlom Šansa.

Umetničko muzički koncept je baziran na poletnoj pop pesmi koja govori o ushićenju otkrivanja nove ljubavi. S obzirom na protagoniste numere i pratećeg video spota, muzičke umetnike iz Hrvatske i Srbije, video spot nadograđuje tematiku pesme kroz susret dva grada (Beograda i Zagreba) te diskretno prevazilazi okvire ljubavne lirike ukazujući na perspektivu povezivanja u regionu.

Spot je snimljen na ulicama Beograda i Zagreba kao i u beogradskim klubovima Dim i Knap i predstavlja omaž urbanoj kulturi mladih u regionu. Spot potpisuju reditelj Staša Tomić, direktor fotografije Vladimir Pavić i kostimograf Olja Marković.

Koncertna promocija singla održaće se u KC Gradu 1. januara 2019. godine u 22h. Ulaznice po ceni od 600,00 dinara su u pretprodaji u KC Gradu.

VIS Limunada Detox-Relax koncert

Braće Krsmanović 4
01.Jan 2020
KC Grad
600 RSD