Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Za ove pevačice ćete čuti tokom 2019.

AUTOR: CityMagazine 25 Mar, 2019

Verujemo da za većinu ovih pevačica niste čuli, ali one bi uskoro mogle da postanu poznata imena u muzičkoj industriji. Zbog toga obratite pažnju na njihova imena i energiju.

Claire Laffut

Foto: instagram.com/@clairelaffut

Foto: instagram.com/@clairelaffut

Ova 25-godišnja Belgijanka je talentovana u više sfera: pevanje, slikanje i modelovanje. Na nedavno objavljenom muzičkom izdanju, pop zvuk prožela je retro melodijama u tonalitetu 80-ih godina prošlog veka.

Anna Kova

Foto:  instagram.com/@iamannakova

Foto: instagram.com/@iamannakova

Na svako gledanje i slušanje ove mlade umetnice zasigurno ćete se naježiti od nežne moći kojom cela odiše. Njen glas će prodreti u svaku vašu poru i probuditi magiju svojim neo-soul senzibilitetom.

Tessa B.

Foto: instagram.com/@tessa__b_

Foto: instagram.com/@tessa__b_

Na iskren način prepun humora prikazuje svoju gorku svakodnevicu baš onako kako joj ona padne na pamet. Blago namrgođenim izrazom lica sjajno dočarava lude zamisli koje provlači kroz svoje pesme.

Eugenie

Foto: instagram.com/@eugeniemusic

Foto: instagram.com/@eugeniemusic

Probija se polako ali sigurno na društvenim mrežama, svojim zanimljivim muzičkim objavama. Pratioce oduševljava veliki univerzum elektro-pop muzike kroz koji ona na nevin način prikazuje sve svoje pozitivne karakteristike.

Kehlani

Foto: instagram.com/@kehlani

Foto: instagram.com/@kehlani

Sve što joj je potrebno kako bi prikazala svu raskošnost svog glasa je gitarska pratnja. Sarađuje sa mnogim umetnicima i njena dela teško je žanrovski odrediti, jer neki ih smatraju r’n’b popom, neki neo-soulom, a neki hip-hop elektro muzikom.

King Princess

Foto: instagram.com/@kingprincess69

Foto: instagram.com/@kingprincess69

Mnogi je nazivaju „gej princezom američkog popa“, ali to nije ono što privlači najviše pažnje. Ona je multiinstrumentalista i zna da svira gitaru, klavir, bubnjeve i bas gitaru i to sve čini u muzičkom svetu u kom prikazuje svoja lična iskustva.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Improvizacije sa snimanja koje su postale legendarne filmske scene

Čak i najtalentovaniji i najprofesionalniji glumci ponekad zaborave svoj tekst tokom snimanja filmova. Ipak, većina njih zna kako da pravovremeno…

HBO serija „Dedvud“ nakon trinaest godina dobija dostojan završetak

Vestern serija „Deadvud“ se emitovala na televiziji HBO u periodu od 2004. do 2006. godine i važila je za jednu…

Popularni gazirani napici kao inspiracija za crtane junake

Coca-Cola, Fanta, Pepsi... za većinu nas to su bezalkoholni napici koji nas osvežavaju tokom letnjih dana. Za jednog korejskog ilustratora…

Filmska kritika: „Balkanska međa“

Jedna od krasota popularne kulture je lakoća sa kojom ona transcendira geografske, kulturološke ali i vremenske granice, a tu je…