Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Oproštajno izvođenje Nikole Đurička i stand up-a „Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate”

AUTOR: CityMagazine 08 Nov, 2019
Oproštajno izvođenje Nikole Đurička i stand up-a „Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate”

Poznati srpski glumac Nikola Đuričko odigraće svoj oproštajni šou Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate 20. novembra u beogradskoj Kombank dvorani. Nakon rasprodate predstave 13. novembra, Nikola je odlučio da beogradskoj publici omogući još jedan termin a to je 20. novembar. Pored Beograda, predstava je na turneji i biće odigrana u Kragujevcu, Kraljevu, Jagodini, Kruševcu, Somboru, Novom Sadu, Skoplju i Štipu

Foto: Ivan Mladenović

Ova predstava je za dve godine odigrana više od sto puta, a Nikola je povodom njenog izvođenja izjavio:

„Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stand up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak.“

Foto: Andrej Isaković

Publika će imati priliku da sazna zanimljive detalje i doživljaje iz Nikolinog života. Kako je izgubio 40 klinaca kao pionirski predvodnik, šta je morao da peva u prvom razredu, zašto je morao da nosi helanke, kako se koristi kondom i kako je u vojsci postao princ klozeta.

Ulaznice za šou su u podaji na blagajni Kombank dvorane kao i online na www.tickets.rs.

Naslovna fotografija: Ivan Mladenović

Nikola Đuričko Stand Up

Dečanska 14
20.Nov 2019
Kombank dvorana
1.300, 1.600, 2.000 RSD