660-330-pravilakoriščenja

Dobrodošli na portal citymagazine.rs

Korišćenjem bilo kog dela portala City Magazina automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja:

1. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala City Magazina, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

2. Ni jedan deo portala City Magazina ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

3. Firma “City Magazine Roularta d.o.o.” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala City Magazina. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala City Magazina, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

4. Portal City Magazina sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice.

5. City Magazine sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala City Magazina koristite na vlastitu odgovornost i City Magazine se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

6. Pristup City Magazine portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

7. City Magazine polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala City Magazina i podložno je tužbi.

8. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (City Magazine, partneri…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

9. Ukoliko smatrate da je City Magazine povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

10. City Magazine sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

11. City Magazine linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

12. City Magazine objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

13. Video fajlovi koji su označeni kao „Related“ postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji City Magazine nema niti može imati uticaja. Samim tim City Magazine nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

14. City Magazine zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila.

Beograd; 5.11.2013

660-330-citymagazine O nama 660-330-redakcija Redakcija