apc_mpp_video-cover
U VAZDUHU · tech/web

Pouzdan GPS i trenutno najbolji e-čitač knjiga jesu pravi digitalni saputnici, ali neće biti od prevelike koristi ako usred putovanja ostanu bez napajanja. Mobilne baterije su tu da priskoče u pomoć, ali pitanje je koju odabrati od desetine onih u ponudi.

APC je godinama sinonim za kvalitetne uređaje u segmentu napajanja. Osim UPS-ova i produžnih kablova, u ponudi imaju i eksterne baterije za napajanje mobilnih uređaja. Kod nas se trenutno mogu kupiti dva modela M5BK i M10BK, koji se jedino razlikuju u dimenzijama i kapacitetu.

Prvo pomenuti poseduje kapacitet od 5.000 mAh, i namenjen je za manje potrošače, poput telefona i GPS uređaja.

APC Mobile Power Pack
3.673
Trange-frange

Drugi je teška klasa sa 10.000 mAh i u stanju je da za manje od četiri sata potpuno napuni tablet. Osim što gotovo da mogu da dopune elektromobil, ove APC baterije su vizualno veoma atraktivne i dolaze u izuzetno izdržljivom kućištu.

LenovoP70 Lenovo P70: I snaga i dostupnost Najbolje mobilne aplikacije 5 najboljih aplikacija za poboljšanje mentalnih sposobnosti LG OLED LG „magične kutije” – i lepe i pametne Automatski nacrt Vip digitalne radionice: Baka i deka sa Fejsbuka