garmin-etrex-20x-etrex-30c-portable-navigation-raqwe.com-03
U VAZDUHU · tech/web

Vreme papirnih mapa izgleda da polako prolazi. Turisti širom sveta sve više se odlučuju da ih vodi (ne) tako umiljati glas iz zvučnika GPS uređaja, nego što se oslanjaju na svoju orijentaciju i čitanje mapa. Naravno, kvalitetan GPS uređaj ima višestruke prednosti, pogotovo kada se krene u „divljinu“, van gradova, ulica i putokaza.

Ukoliko ste se odlučili da odmor provedete na trekingu istražujući staze i bogaze, novi Garmin eTrex 30x je idealan vodič. Ovaj ručni GPS je idealan za snalaženje po šumama i planinama, ali isto tako je dobar i u gradu bilo da idete pešice ili ste motorizovani.

Dimenzije ga čine savršenim saputnikom, uz solidan ekran od 2,2 inča i memoriju od 3,7 GB, koja može da pohrani pola „sveta“. Još bitnija stavka je baterija, koja ima autonomiju od čak 25 sati.

Garmin eTrex 30x
31.900
dsMarket
LenovoP70 Lenovo P70: I snaga i dostupnost Najbolje mobilne aplikacije 5 najboljih aplikacija za poboljšanje mentalnih sposobnosti LG OLED LG „magične kutije” – i lepe i pametne Automatski nacrt Vip digitalne radionice: Baka i deka sa Fejsbuka