Huawei Watch1
U VAZDUHU · tech/web

Pametni satovi nikako da se odomaće na našem tržištu. Naravno, glavni krivci su CIA, KGB i HARRP koji našim distributerima ne dozovoljavaju širi uvoz ovih skupih gedžeta.

Ipak, Kinezi ne bi bili to što jesu da ne pronađu prostor da ponude srpskoj populaciji svoju verziju mudrih časovnika. Huawei pametni satovi izgledaju moderno i zaista kvalitetno, a to se pogotovo odnosi na modele sa metalnom narukvicom.

Srž sata je naravno Android Wear operativni sistem, uz čiju pomoć ovaj uređaj postaje koristan asistent a ne samo pokazivač tačnog vremena. Kompletna navigacija obavlja se putem odličnog AMOLED ekrana i to njegovim dodirom.

Huawei Watch
45.000
Amazon

Naravno, kao i svaki pametni sat, i ovaj je zavistan od mobilnog telefona sa kojim mora biti konstantno uparen. Tako ćete biti u prilici da pogledate pristigle mejlove, poruke na društvenim mrežama ili primiti/odbiti pozive. Takođe, fitnes segment je odličan i sat je u stanju da meri pređenu distancu, kalorije i otkucaje srca. Odličan pametni sat za one sa, nešto, dubljim džepom.

iPhone 6s Retro iPhone 6s Retro: Povratak u budućnost sa kompanijom Apple shutterstock_135540548 5 aplikacija za avanturiste zvucnik u obliku lopte, phantom trois quars 2 Hi-Files Show: Tradicionalni audio i video sajam u Beogradu Biraj kako komuniciraš Praktični saveti kako da se što manje izlažete zračenju mobilne telefonije ·