Galaxy Tab S
U VAZDUHU · tech/web

Na naše tržište je stigao Galaxy Tab S, Samsungov najtanji i najlakši tablet do sada, dostupan u dve verzije – sa dijagonalama ekrana od 8,4 i 10,5 inča, kao i različite mase: 294 odnosno 465 grama. Galaxy Tab S je jedinstven po Super AMOLED ekranu rezolucije 2560×1600 piksela što znači kristalno jasan prikaz sadržaja i veoma veran prikaz boja, ali i manju potrošnju baterije u odnosu na standardne ekrane.

Samsung Galaxy Tab S
49.000/63.000
Samsung

U paru sa Galaxy telefonom, Tab S omogućava uspostavljanje poziva direktno sa njega, a posebno je interesantna funkcija za kreiranje korisničkih profila – kad u porodici više ljudi koristi isti tablet. Veoma brz rad svih instaliranih programa omogućava Snapdragon procesor sa četiri jezgra, a uz 16 GB ugrađene memorije i mogućnost proširenja memorijskim karticama do 128 GB, teško da će vam ponestati prostora za fotografije, video snimke, muzičku kolekciju, kao i Full HD filmove koje biste nosili sa sobom.

Prednosti

– Fantastičan ekran

– Trajanje baterije

– Brz rad

Mane

– Skener otiska prsta

– Puno preinstaliranih aplikacija


Acer selfie šešir Acer sombrero za najbolje selfie fotografije Satovi su se opametili Satovi su se opametili Apple Watch – šta donosi novi pametni uređaj? Apple Watch – šta donosi novi pametni uređaj? Samsung Galaxy Note Edge Samsung Galaxy Note Edge – Samsung je predstavio telefon sa zakrivljenim ekranom ·