Sony hdr mv1
U VAZDUHU · tech/web

U vreme kad svakim telefonom možete napraviti pristojne video snimke za kućne, pa i zahtevnije potrebe, proizvođači kamkordera moraju da ponude nešto drugačije. Za sve one koji su ostali verni kameri kao predmetu koji za razliku od pametnih telefona, ima samo jednu i preciznu nameru, ovaj proizvod biće neophodan partner na različitim putovanjima. Performanse su dovedene do vrhunca i biće prava retkost ukoliko se odlučite da i dalje koristite telefon umesto ovog Sonyjevog dostignuća da od zaborava sačuvate sve drage uspomene.

Sony HDR-MV1
34.000

Sony je zato svoj kamkorder HDR-MV1 namenio onima koji žele da naprave kvalitetne Full HD snimke uz vrhunski stereo zvuk – što postiže pomoću dva mikrofona! Uređaj je vrlo mali i može se nositi i u džepu, a lako se drži jednom rukom sa najbitnijim kontrolama na dohvat prstiju. Sony HDR-MV1 izuzetno brzo radi – uključuje se za svega pet sekundi, a iz stand by moda snimanje može da započne nakon svega dve sekunde – tako da su male šanse da propustite trenutak koji želite da sačuvate.

Gedžeti Ideje za novogodišnje poklone: Gedžeti od Deda Mraza Aplikacije u 2014. Aplikacije koje su obeležile 2014. godinu Tablet Colorovo City Tab Novogodišnji šoping: CBT Praznični duh i moderne tehnologije Praznični duh: Raspevane svetleće jelke ·