art12
U VAZDUHU · tech/web

Lenovo je nastavio da obogaćuje svoju ponudu pametnih telefona modelom iz srednje klase. Kako je ovaj segment postao mainstream, Lenovo se potrudio da dobro parira konkurenciji, ali da i nešto “pozajmi” od nje. Tako dizajnom na momente podseća na iPhone modele, što je naravno plus, jer je telefon lagan, elegantan i lepo leži u ruci.

Hardver sasvim odgovara ovom cenovnom rangu, tako da su tu vidljivi i neki kompromisi. To se pre svega odnosi na rezoluciju ekrana od “skromnih” 1280 x 720 piksela. Kamera je zato dobrih 13 MP, a uz to je i prednja iznenađujućih 5 megapiksela. Kod memorije opet imamo podeljenu situaciju – radna je dobrih 2GB, dok je skladište samo 8GB.

Lenovo S60
25.000
Tehnomanija

Ipak, Lenovo S60 ima i keca u rukavu, a to su dual SIM i 4G podrška. Za 200 evra i više nego dobra ponuda u tom cenovnom segmentu.

Sony Sony audio sistem donosi zvuk koji možete videti apc_mpp_video-cover APC Mobile Power Pack – mobilne baterije za vaše digitalne saputnike Aplikacija Beograd priča Aplikacija „Beograd priča“: Vodič kroz podzemni Beograd na mobilnom telefonu Martin Aircraft Martin Aircraft – raketni ranac za sve moderne letače ·