Samsung Gear S2
U VAZDUHU · tech/web

Pametni satovi polako, ali sigurno, ulaze u naše živote, a njihovi vlasnici se već pitaju, kako su ranije mogli da nose one obične digitalce ili, ne daj Bože, analogne „navijače“.

Samsung, kao pravi tech pionir, i u ovom segmentu je bio među prvima, tako da je imao vremena da usavrši svoj koncept. Gear S2 je novi pametni sat predstavljen u Berlinu, koji bi trebalo da osvoji Evropu u narednim mesecima.

Što se tiče samog dizajna, utisci su podeljeni. Ono što je sigurno, jednostavan i prefinjen izgled se do sada pokazao kao dobar recept. Gear S2 poseduje rotirajući prsten, čijim okretanjem se menjaju ekrani – sa notifikacijama i vidžetima za aplikacije poput mejla, adresara i još gotovo hiljade drugih.

Samsung Gear S2
42.000
Amazon

Ovaj sat će bez problema raditi sa svim Android 4.4 i novijim telefonima, tako da nije neophodno posedovanje Samsungovog smartphona. Gear S2 poseduje i internet konekciju, kao i mogućnost plaćanja direktno putem sata (naravno ne u Srbiji).

Sony_Naomi Heris kao gospodjica Manipeni_fotografija 2 Manipeni kao zvezda nove Sony kampanje iPhone 6s i iPhone 6s Plus Novi Apple proizvodi: Telefoni Apple iPhone 6s i iPhone 6s Plus i iPad Pro Rawman 3000 Rawman 3000 – vokmen za ljubitelje ploča Ce&Ha sajam Ce&Ha sajam: Skockana nova tehnologija ·