Smartphone projektorcover
U VAZDUHU · tech/web

Kome je još uživanje da sedi u bioskopu gde neko stalno šuška, žvaće i komentariše naglas, kada koristeći svoj pametni telefon (bio on Selfie ili ne) može da ima projekcije u svojoj dnevnoj sobi?!

Smartphone projektor nije klasičan „uređaj‟, odnosno nije uređaj uopšte. Pre nekoliko meseci na internetu je bila prava pomama za „uradi sam‟ projektorima za telefone. Uz malo umeća i ulaganja, Youtuberi pravili su od kartona simpatične i jeftine verzije projektora. Smartphone projektor je upravo to – set koji se sastoji od kartonskih delova i staklenog sočiva.

Smartphone Projektor
3.490
Mini Market

Kada sastavite ovu kartonsku skalameriju potrebno je samo postaviti telefon na određeno mesto, podesiti oštrinu fizičkim pomeranjem kutije i kućni bioskop kreće. Ipak, ne treba očekivati neke zavidne performanse, pre svega zbog slabijeg osvetljenja ekrana mobilnih telefona.

Zvučnici za ljubitelje "Ratova zvezda" Bluetooth zvučnici za ljubitelje “Ratova zvezda” Ada Lovelace Ada Lovelace dan u Beogradu: 200 godina od rođenja prve programerke iPhone6 iPhone 6s i iPhone 6s Plus u Telenoru Srbija Google Pixel C Pixel C: Prvi tablet dizajniran isključivo u kompaniji Google