Samsung NotePRO 12.2
U VAZDUHU · tech/web

Većina korisnika tablet uređaje smatra „skupim igračkama‟ i vidi njihov „ozbiljniji‟ potencijal samo u pojedinim poslovnim situacijama. Ipak, oni se korak po korak uvlače u sve aspekte naše svakodnevice, a da bi olakšao upotrebu u korporativnim okruženjima, Samsung je pripremio PRO seriju tableta.

Samsung NotePRO
87.630
Mobilni shop

Na vrhu nove ponude nalaze se NotePRO i TabPRO uređaji s ekranom dijagonale čak 12,2 inča! To ih čini trenutno najvećim tablet uređajima, a koji zahvaljujući dimenzijama omogućavaju lak i brz rad s različitim vrstama sadržaja, kao i da na ekranu bude istovremeno otvoreno više prozora (što na tablet uređajima nije redovna funkcija). Pored toga, novo korisničko okruženje Magazine UX osmišljeno je tako da na prvi pogled olakša pregled sadržaja na ekranu uređaja.

Da su novi modeli okrenuti ka poslovnom okruženju pokazuje i podrška za Cisco WebEx Meetings, vodeću platformu za vođenje onlajn sastanaka. Jedina razlika između dva modela jeste upoteba olovčice S Pen na modelu NotePRO uz zgodne aplikacije Action Memo, Scrapbook, Screen Write i S Finder.

Oba modela koriste najnoviju verziju Androida, po 3 GB radne memorije, a ako vam je 12,2 inča ipak previše – TabPRO stiže i u manjim verzijama od 10,1 i 8,4 inča!

Urb-E Urb-E: Moderan električni skuter na rasklapanje Awakening of Heroes Awakening of Heroes – budući hit stiže iz Beograda Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 premijerno predstavljen u Srbiji LG Nexus 5 LG Nexus 5 – bez softverskih dodataka