Withings Activite
U VAZDUHU · tech/web

Pomama za pametnim satovima, koju je pokrenuo Apple Watch, podstakla je i ostale igrače da se još aktivnije uključe u trku. Njima na ruku ide cena Appleovog čeda, koja je daleko od pristupačne.

Francuska kompanija Withings odlučila je da tech geekovima ponudi nešto jednostavniji model pametnog sata. Activité poseduje prefinjen klasičan dizajn i dolazi u samo dve boje – braon (sa belim ciferom) i kompletno crnoj. Safirno staklo štiti cifre i otporno je na ogrebotine, dok je kućište od nerđajućeg čelika. Iako je poreklom Francuz, Activité je proizveden u Švajcarskoj, tako da je kvalitet na zavidnom nivou.

Withings Activité
49.900
Withings Store

Što se tiče pametnog dela, ovaj sat putem aplikacije za pametni telefon prati vaše aktivnosti, poput hodanja, trčanja pa čak i spavanja. Na taj način moguće je naučiti sat u kom trenutku je najbolje da vas probudi tihim alarmom. Osim što radi na kopnu, Activité je dobar i pod vodom, i u stanju je da meri parametre tokom plivanja.

WellBe narukvica WellBe – narukvica koja otkriva stres i pomaže vam da ga otklonite LG G4 telefon LG G4 stigao u Srbiju Bebop Bebop – ozbiljno zabavan dron Sony Xperia_E4 Sony Xperia E4: Minimalizam srednje klase