Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

„Delfin Berni” stiže u bioskope širom Srbije – delimo karte

AUTOR: CityMagazine 06 Jun, 2019
„Delfin Berni” stiže u bioskope širom Srbije – delimo karte

Najnoviji film za decu, sinhronizovan na srpski jezik, „Delfin Berni“, imaće svečanu premijeru u subotu, 08. juna, u 17h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u Beogradu. Tom prilikom, svi mališani će imati priliku da se druže sa glumcima koji su pozajmili glasove glavnim junacima, ali i da osvoje neke od zanimljivih poklona – plažni program koji obezbeđuje Megaplast Inđija, kao i novog kućnog ljubimca koji će pokloniti Akvarijum centar.

Radnja porodične avanture Delfin Berni odvija se na Floridi i govori o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Oni otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Deca će morati da osmisle plan da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i, sačuvaju svog prijatelja Bernija.

Ulogu Bernija tumači delfin po imenu Akve, što na havajskom znači „oluja“. Glasove na srpskom pozajmljuju deca Danko Đorđević i Sofija Trifunović, dok uloge odraslih sinhronizuju Peđa Damnjanović, Bojan Hlišić, Nataša Balog, Simona Ćirović, Zoran Stojić, Milan Zoričić, Marko Dolaš, Ivan Ivanov, Miomira Dragićević, Veljko Trivunović i Stevan Uskoković.

„Delfin Berni“

„Delfin Berni“

Dexin Film i City Magazine dele vam 3×2 karte za svečanu premijeru ovog filma u subotu 8. juna u 17h u bioskopu Cineplexx Delta City u Beogradu. Sve što je potrebno da uradite da biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koji je vaš omiljeni dečji film.