Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Film „Ibica“ od sutra u bioskopima – delimo karte

AUTOR: CityMagazine 17 Jul, 2019

Filip i Kerol, oboje razvedeni, upoznali su se i zavoleli. Filip, zaljubljen do ušiju u Kerol, spreman je da učini sve kako bi proveo vreme sa Kerol, čak i ako to znači da mora da povede njena dva tinejdžera na letovanje sa njima. On pravi dogovor sa njenim sinom – ako momak položi maturski ispit, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor. Filip, koji  je navikao na miran odmor na severu Francuske, neće znati šta ga je snašlo kada odu na porodično letovanje na najluđe ostrvo u Evropi – Ibicu.

Kristijan Klavije zbog potreba snimanja obišao je ovo ostrvo za koje važi da žurke nikada ne prestaju 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji i nazvao Ibicu „društvenim fenomenom”: „I moja deca su išla na Ibicu u svojim dvadesetim, tamo odlazi ceo svet. To je za mlade generacije verovatno ono što je nama predstavljao Vudstok. Ta potreba za kolektivnim doživljajima je ostala ista, samo se vreme promenilo.”

Prva slika Ibice je naravno svima poznata: to je noćni klub na plaži. Arno Lemor, reditelj filma, upravo je počeo od ovog ambijenta: „Ibica je globalni brend, veliki mit. Postavili smo kamere na najpopularnijem mestu u tom trenutku – klubu Ushuaia. Klub je od jutra do pet po podne hotel, dizajniran kao teatar i nova scenografija se postavlja svakoga dana cele nedelje.”

Najpopularniji DJ u Francuskoj (neki će reći u na svetu) je naravno deo Ibice – Dejvid i Keti Geta. Za reditelja naravno nije bilo opcije da ih zaobiđe. „Nažalost, Dejvid nije mogao da učestvuje u snimanju zbog svog rasporeda, pa se pojavljuje Keti Geta, (sad već bivša supruga), što je njemu bilo beskrajno zabavno, jer je to bio prvi put da se ona pojavila u ovakvom projektu. Dejvid i Keti su poznati po najluđim i unapred rasprodatim žurkama.”

Porodični odmor na najluđem ostrvu u Evropi

Porodični odmor na najluđem ostrvu u Evropi

FAME Solutions i City Magazine našim čitaocima dele 2×2 ulaznice za sutrašnju projekciju (18. jul) od 20h u bioskopu Cineplexx UŠĆE. Sve što treba da uradite kako biste ušli u konkurenciju jeste u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koji vam je omiljeni film o putovanju na odmor.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Plazma letnje šeme: Nagrade za potrošače

Dugo očekivano leto je konačno stiglo, a sa njim i sezona putovanja i godišnjih odmora. Ono što je zajedničko za…

Dani bez stresa, dani za opuštanje: Ada Mall postaje beogradska Zen Oaza

Tokom toplih julskih dana, novootvoreni šoping centar Ada Mall postaće mesto susreta za sve one koji žele da nauče razne…

Da li želiš na egzotično putovanje ili jednu od 113 poklon kartica?

Požuri u Rajićeva šoping centar, jer je u toku nagradna igra „Povedi me na letovanje”. Sve do 19. jula, čeka…

„2. Čitalački maraton“: Proglašen pobednički roman – delimo poklone

Đaci Srbije su izabrali! U „Čitalačkom maratonu“ izdavačke kuće Klett iz Beograda za pobednički roman za mlade od 11 do…