Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Grand Aroma kafa poklanja setove koji vam mogu doneti „Uživanje za pamćenje”

AUTOR: CityMagazine 23 Apr, 2019
Grand Aroma kafa poklanja setove koji vam mogu doneti „Uživanje za pamćenje”

Grand Aroma kafa već godinama poklanja uživanje u najkvalitetnijoj kafi, a sada našim čitaocima daruje Grand Aroma poklon setove sa poslužavnikom u kojima se nalazi alfanumerički kod koji vas može odvesti na putovanje u Terme Olimia u Sloveniji ili nagraditi setovima za još veće uživanje!

Naime, u toku je nagradni konkurs Uživanje za pamćenje, u okviru koga svi zainteresovani do  5. maja mogu podeliti svoje trenutke zadovoljstva koje pamte. Sve što je potrebno je izvršiti registraciju na sajtu zivotsaaromom.rs, pronaći primerak Grand Aroma poklon seta sa poslužavnikom u kome se nalazi alfanumerički kod i podeliti fotografiju ili video zapis svog omiljenog trenutka, sa objašnjenjem zašto je baš on trenutak za pamćenje. Žiri će u svakom od četiri kruga konkursa izabrati četiri pobednika – tri dobitnika Aroma seta za uživanje i jednog dobitnika romantičnog SPA vikenda za dvoje u Terme Olimia.

Više informacija o konkursu možete pronaći na sajtu zivotsaaromom.rs, kao i na Facebook stranici @GrandKafaAroma.

Za čitaoce City Magazine portala spremljena su dva poklon seta, a sve što treba da uradite kako biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete kako vi najradije uživate u kafi.