Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Grand Black’n’Easy od sada i sa mlekom – delimo poklone

AUTOR: CityMagazine 03 Jun, 2019
Grand Black’n’Easy od sada i sa mlekom – delimo poklone

Za sve one koji ne mogu da zamisle početak dana bez savršenog spoja kafe i mleka, Grand kafa je razvila Black’n’Easy Milk, prvu pravu tursku kafu sa mlekom spremnu za minut. Kako bi zadovoljila potrebe i ukuse potrošača koji piju kafu sa mlekom – drugim najčešćim dodatkom u kafi pored šećera, Grand kafa sa Black’n’Easy Milk prva izlazi u susret onima koji posebno uživaju u ovoj kombinaciji. Dovoljno je samo da je prelijete vrelom vodom – min 80○C i prepustite se uživanju u vašoj omiljenoj kafi.

Ovaj dobitni spoj kafe i mleka predstavili su Grand kafa i Branko Đurić Đura, te će i oni koji svoju kafu piju sa ovim dodatkom moći da uživaju u njenoj kremastoj strukturi gde god da se nalaze.

Predstavljanje ovog jedinstvenog proizvoda je još jedan iskorak u pravcu stalnih inovacija brenda i postavljanja standarda na tržištu. Grand kafa je, još 2015. godine, prva napravila revoluciju na polju turske kafe lansiranjem Grand Black’n’Easy – jedine prave turske kafe na tržištu spremne za minut.

Za kratko vreme, Grand Black’n’Easy postala je omiljeni izbor onih koji se ne odriču turske kafe čak ni na putovanju, ali i nezaobilazan izbor u kancelarijama, studentskim sobama i drugim mestima koja zahtevaju laku pripremu. To je jedan od razloga zbog koga je prethodne godine u regionu popijeno čak 24 miliona šolja Black’n’Easy kafe.

Black'n'Easy sa mlekom

Black’n’Easy sa mlekom

Potražite Black’n’Easy Milk na policama svog omiljenog supermarketa!

Grand kafa i City Magazine dele vam 3 poklon paketa. Sve što je potrebno da uradite da biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete kako se vi razbuđujete ujutru.