Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Grand kafa vam poklanja „Ljubavno pismo“!

AUTOR: CityMagazine 21 Mar, 2019
Grand kafa vam poklanja „Ljubavno pismo“!

Grand kafa, koja već decenijama pronalazi put do srca potrošača u Srbiji, poslednje dve godine je i ponosni prijatelj pozorišta Atelje 212. Želja kompanije da podrži očuvanje i razvijanje pozorišne kulture u Srbiji rezultovala je ovim zanimljivim partnerstvom, u okviru kojeg će naši čitaoci dobiti vredne nagrade!

Grand kafa Gold i Atelje 212 poklanjaju vam 2×2 karte za sada već kultnu predstavu Ljubavno pismo, koja se više od 20 godina igra pred do poslednjeg mesta ispunjenom salom. Ovo je i posebno, jubilarno izvođenje – pre tačno 25 godina, na isti datum 1994. godine, predstava je prvi put odigrana, okarakterisana kao „beskrajno zabavna“ –  i taj epitet nikada nije izgubila.

Iskoristite priliku da u ponedeljak, 25. marta, uživate u omiljenoj kafi i talentu sjajne glumačke ekipe, i tako postanete jedan od 100.000 gledalaca oduševljenih Ljubavnim pismom. Uhvatite najdražu osobu za ruku i pratite savršen miris sve do Ateljea 212, gde ćete se (iznova) zaljubiti u virtuozna izvođenja domaćih scenskih umetnika – ovog puta sa dodatnom aromom Grand kafe Gold!

„Ljubavno pismo“ slavi jubilej od 25 godina izvođenja

„Ljubavno pismo“ slavi jubilej od 25 godina izvođenja

Ukoliko biste želeli da dobijete karte za ovu sjajnu predstavu, sve što treba da uradite da uđete u konkurenciju je da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koja vam je omiljena predstava koju ste gledali u Ateljeu 212.