Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Ko kuva najbolje komšijske priče?

Grand kafa sa svojim potrošačima i ove godine tradicionalno obeležava Dan komšija! Ovim lepim povodom, Grand kafa organizovala je nagradni konkurs pod nazivom „Ko kuva najbolje komšijske priče“, a koji za cilj ima da nas podseti na važnost negovanja dobrosusedskih odnosa, i na male, ali neobično važne komšijske rituale u kojima treba uživati svakog dana.

Pozivamo vas da do 17. juna 2019. godine na sajtu www.grandkafa.rs prijavite svoju komšijsku priču, inspirisanu jelom koje spaja vas i vašeg omiljenog komšiju i osvojite vredne nagrade! Sve što treba da uradite je da nam opišete kako to jedinstveno jelo doprinosi jačanju vaših veza i prijateljstava, kao i tome da trpeza bude pravi simbol okupljanja.

Grand kafa će, kao i do sada, podržati prave komšijske vrednosti, i komšiluk obradovati lepim poklonima. Naime, svaki od trinaest pobednika – ali i njihove omiljene komšije – osvojiće istovetne vredne nagrade.

Grand kafa podržava prave komšijske vrednosti

Grand kafa podržava prave komšijske vrednosti

Podelite sa nama priču o jelu koje budi lepe uspomene, o mirisima koji vas svakodnevno povezuju i ukusima u kojima najviše uživate zajednički! Sigurni smo da ga imate – bilo da su to neodoljive vanilice iz kuhinje bake sa trećeg sprata, ukusni ajvar u čijoj pripremi učestvuje cela zgrada, ili čak i neuspeli recept koji se pretvorio u pravi hit ulice! Grand kafa vrednim poklonima doprineće stvaranju novih, još lepših uspomena, i pomoći da ovo druženje bude još čarobnije. Jedva čekamo da čujemo najzanimljivije komšijske priče!