Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Miljenik FEST-a „Crni Anđeo“ u bioskopima od 7. marta – delimo karte

AUTOR: CityMagazine 05 Mar, 2019
Miljenik FEST-a „Crni Anđeo“ u bioskopima od 7. marta – delimo karte

Reditelj filma, Luis Ortega, se tom prilikom zahvalio publici na nagradi u video poruci i poručio da se nada dolasku u našu zemlju sa nekim narednim ostvarenjem. Nakon nekoliko rasporodatih sala za ovaj film na FEST-u, kada su se beogradskoj publici poklonili glavni glumci filma Ćino Darin i Lorenco Fero, bioskopi širom Srbije prikazivaće ovo originalno ostvarenje čiji je producent Pedro Almodovar.

Ovo ostvarenje premijerno je prikazano u Kanu i govori o fizički veoma lepom serijskom ubici koji je poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru. Debitant Lorenco Fero nalazi se u ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa, koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem Ramonom koga tumači Ćino Darin. Za razliku od većine filmova o serijskim ubicama, reditelj Ortega ne traži opravdanje u mračnoj prošlosti – Karlos je obožavan od malih nogu, odrastao je sasvim srećan i izgleda kao pravi anđeo. Ortega na interesantan način tretira ovu mračnu figuru i stvara film koji je visoko stilizovan, okupan suncem i svetlim bojama, i oplemenjen momentima humora.

Na društvenim mrežama posetioci FEST-a i novinari u velikom broju su preporučili i pohvalili ovaj film, naglašavajući odličnu muziku, režiju i ubedljivu glumu. Oduševljenje nakon premijere filma nisu krile ni ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije, među kojima su bili i Andrija Milošević, Petar Strugar, Bisera Veletanlić, Boško Jakovljević, Luka Raco, Branislav Lečić, Sandra Perović, Bojan Perić i mnogi drugi.

Film „Crni Anđeo” će se od ovog četvrtka, 7. marta, naći na redovnom repertoaru domaćih bioskopa u distribuciji Dexin filma, a tim povodom, Dexin film i City Magazine dele čitaocima 3×2 ulaznice za projekciju u četvrtak u 21:30 u bioskopu Cineplexx Ušće. Da biste ušli u konkurenciju za nagradu, potrebno je da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koji je vaš omiljeni film sa područja Argentine ili Španije.