Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Nova kolecija Farmasi tečnih mat karmina „The Nudes“ dostupna na srpskom tržištu – delimo poklone

AUTOR: CityMagazine 07 Jun, 2019
Nova kolecija Farmasi tečnih mat karmina „The Nudes“ dostupna na srpskom tržištu – delimo poklone

Nova linija mat tečnih karmina inspirisana je lepotom žena našeg regiona. Šest ruževa promoviše šest uspešnih i lepih Farmasijevih liderki iz šest zemalja bivše Jugoslavije, pa iako je svaka posebna na svoj način, zajedno komuniciraju jedinstvenu celinu.

Promocija Farmasi tečnih mat karmina „The Nudes”

Promocija Farmasi tečnih mat karmina „The Nudes”

Neutralne nijanse naziva Skin, Candy, Au Naturel, Goddess, Brave i Confident se uklapaju u stil svake žene, zaključak je i modnih i beauty blogerki Dunje Petrović i Jelene Krulj koje su prve u Srbiji testirale novu paletu karmina. One su istakle da su postojanost boje uz prijatnu mekoću usana najveće prednosti novih mat ruževa.

Jelena Krulj

Jelena Krulj

Svoje utiske o snimanju kampanje i novim nijansama sa prisutnima je podelila i Iva Banović, liderka iz Farmasi Srbije i jedno od lica sa naslovnice.

Farmasi tim

Farmasi tim

Zanimljivo je da je The Nudes linija osmišljena u Farmasi Adriatic produkciji specijalno za ovaj deo Evrope, ali je prepoznata kao globalan potencijal i biće plasirana internacionalno u više od 60 zemalja sveta.

Više pojedinosti o brendu čije proizvode koristi 350 miliona zadovoljnih korisnika na pet kontinenata prisutnima je predstavio direktor prodaje Farmasi Srbija, Darko Žabić. Kako Farmasi na svakom događaju nastoji da podigne nivo svesti i o zaštiti životne sredine, nakon oficijelnog dela zvanice su imale priliku da, i ovoga puta, učestvuju u donatorskoj akciji Jedan paket – jedna sadnica, gde su u saradnji sa Udruženjem Šuma peva kroz kupovinu Farmasi proizvoda po simboličnim cenama prikupljena sredstva za projekat Drveće za grad.

Farmasi i City Magazine dele 3 poklona našim čitaocima. Sve što treba da uradite kako biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koja je vaša omiljena letnja paleta boja.