Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Opšta pomama za Lovefestom: Istorijski rekord u prodaji ulaznica – delimo ulaznice

AUTOR: CityMagazine 18 Jul, 2019
Opšta pomama za Lovefestom: Istorijski rekord u prodaji ulaznica – delimo ulaznice

Interesovanje za ovogodišnji Lovefest, veće je nego ikada u njegovoj trinaestogodišnjoj istoriji. Trodnevni kompleti karata koji su do skoro bili u prodaji po specijalnoj promotivnoj ceni kupljeni su u gotovo duplo većem broju od očekivanog. Tako je Lovefest 2019, koji zbog komfora posetilaca ima ograničen broj ulaznica u prodaji, skoro rasprodat već dve nedelje pre početka.

Festival ljubavi i pre svog početka beleži nezapamćeno interesovanje, kako posetilaca iz Srbije, tako i onih iz cele Evrope. Pored utiska da će se u Vrnjačku Banju od 1. do 3. avgusta sliti cela Srbija, najveći broj zainteresovanih gostiju dolazi iz zemalja regiona, Grčke, Mađarske, Nemačke i Velike Britanije.

Osim tradicionalno jedinstvene lokacije i specifične scenografije kojima mogu pozavideti i najveći svetski festivali, ove godine posetioce su privukla trenutno najtraženija i najpopularnija svetska imena među kojima su Marko Karola, Džozef Kapriati, The Martinez Brothers, Riči Hotin, Rodhad, Set Troksler, Džejmi Džons i mnogi drugi. Na velika vrata ponovo se vraća i Live bina, a na njoj će nastupiti najpopularniji izvođači domaće scene od Bajage i Dubioze Kolektiv, preko sastava S.A.R.S. i Maika, sve popularnije Bojane Vunturišević, pa sve do trenutno usijane trep scene i izvođača kao što su Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Hazze i drugi.

Heineken Lovefest skoro rasprodat

Heineken Lovefest skoro rasprodat

Akcija 3+1 samo do 20. jula u ponoć!

Akcija u okviru koje uz tri kupljene karte četvrtu dobijate besplatno traje još samo par dana, tačnije do 20. jula u ponoć, posle čega će poslednji kontigent ulaznica dostupan u prodaji poskupeti. Karte se mogu kupiti putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa.

Lovefest i City Magazine dele našim čitaocima 4×2 ulaznice za ovogodišnji Lovefest. Sve što treba da uradite da biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete čiji nastup na Lovefestu je na vas ostavio najbolji utisak.