Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Perwoll nagrađuje verne čitateljke

Revijom modnog kreatora Igora Todorovića, otvoren je 45. po redu Perwoll Fashion Week. Svečano otvaranje upriličeno je u hotelu Metropol, dok je najveći broj revija bio održan u Belexpocentru.

U periodu od 14. do 20. aprila ljubitelji modnih dešavnja mogli su da uživaju u atraktivnim prezentacijama priznatih dizajnera, mladih talenata i poznatih modnih kuća i brendova. Posebnom revijom MILENA, odata je svojevrsna počast Mileni Dravić, sa željom organizatora da i nove generacije u Mileni pronađu svoj uzor.

Pored revijskog tu je bio i bogat Fashion & Art program realizovan kroz izložbu fotografija Nemanje Đorđevića, pobednika konkursa BFW Instashot, i izložba aksesoara, realizovana od strane umetnika koji svojim proizvodima upotpunjuju, a često i definišu stil onoga ko ih nosi.

Deo kolekcije sa revije Igora Todorovića

Deo kolekcije sa revije Igora Todorovića

Moda oduvek predstavlja odraz stila i elegancije i omogućava nam da iskažemo svoju jedinstvenost. Svaki modni kreator uživa u dizajniranju omiljenih komada koje svi ljubitelji mode sa nestrpljenjem očekuju i rado nose, ali isto tako veoma dobro zna koliko je važno da tkanine budu vrhunski negovane kako bi zadržale svoj prvobitni izgled i boju. Kao brend koji voli modu, Perwoll savršeno štiti tkanine i čini da blistamo u omiljenim trendi komadima i nakon više pranja. Perwoll već dugi niz godina sarađuje sa modnom industrijom i veran je partner svakog modnog kreatora, te su Nedelju mode zvanično otvorili generalni direktor kompanije Henkel Srbija, Đorđe Popović i Nenad Radujević, direktor i osnivač Fashion Week-a.

Otvaranje ovogodišnjeg Perwoll Fashion Week-a

Otvaranje ovogodišnjeg Perwoll Fashion Week-a

Svečano otvaranje Perwoll Fashion Week-a obeležilo je i prisustvo velikog broja javnih ličnosti koji su poštovaoci manifestacije i rada poznatog dizajnera.

Perwoll i City Magazine nagrađuju čitaoce našeg portala sa tri nagrade. Sve što treba da uradite da biste ušli u konkurenciju je da u komentarima na ovu vest na našem FB profilu napišete koja je vaša omiljena tkanina i zašto.