Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

„Rock Symphony” iz Bitolja 4. maja u Kombank dvorani – delimo ulaznice

AUTOR: CityMagazine 22 Apr, 2019
„Rock Symphony” iz Bitolja 4. maja u Kombank dvorani – delimo ulaznice

„Rock Symphony” iz Bitolja, 4. maja održaće koncert u Kombank dvorani. Reč je o najpopularnijem projektu Kamernog orkestra iz Bitolja, pored „James Bond” i „John Williams Symphony”, koji ushićuje publiku najpopularnijih i najvećih festivala na Balkanu. Ovaj poznati makedonski orkestar, sastavljen od vrsnih, profesionalnih muzičara koji su diplomirali ili magistrirali na svojim instrumentima, iza sebe ima brojne uspešne koncerte i nastupe na renomiranim festivalima klasične muzike, kao što su Bitfest, Skopsko leto, Ohridsko leto, Prilepsko kultrurno leto, Štipsko leto… Takođe, „Rock Symphony“ se može pohvaliti i nastupima na festivalima popularne muzike širom Balkana – Nisville, Rock Village, Baščarsijske noći, KotorArt, Užičko kulturno leto.

Sarađivali su sa vrhunskim dirigentima, među kojima su Alesandro D’Agostini, Anatolio Krstev, Boris Spasov, Saša Nikolovski – Bisera Čadlovska, Le Fi Fi, kao i poznati solisti Robi Lakatoš, Vlatko Stefanovski, Kerem Gorsev. Poznati po izuzetnoj atmosferi koja prati njihove nastupe, Rock Symphony za koncert pred beogradskom publikom u Kombank dvorani 4. maja, priprema repertoar na kome će se naći hitovi legendarnih AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, Lenija Kravica, Rammstein, Džoan Džet. Karte za koncert po ceni od 1.200, 1.700 i 2.200 din prodaju se na blagajni Kombank dvorane i putem Tickets servisa.

Kombank dvorana i City Magazine našim čitaocima dele 3×2 ulaznice za ovaj događaj. Sve što treba da uradite kako biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete čiji nastup uživo vas je najviše oduševio.