Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Spektakularna završnica 16. Beogradskog festivala igre – delimo karte

AUTOR: CityMagazine 08 Apr, 2019
Spektakularna završnica 16. Beogradskog festivala igre – delimo karte

16. Beogradski festival igre koji se ove godine održava pod sloganom „Emocije” biće zatvoren nastupom Dresden Frankfurt kompanije igre koja će svoje igračko umeće predstaviti publici 11. aprila u Sava centru i 12. aprila u Srpskom narodnom pozorištu. Trupa će izvesti svetsku premijeru komada „Od sada”, „Odjeci neumorne duše” i „Uzvišeni izazov” i svojim spektakularnim nastupom će zatvoriti ovogodišnje izdanje festivala.

Od otvaranja festivala 22. marta, publici se predstavilo ukupno 16 trupa iz 11 zemalja, koje su nastupale u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu, a glavni partner Beogradskog festivala igre, već 12. godinu zaredom je kompanija Vip mobile.

Saradnjom sa Beogradskim festivalom igre kompanija Vip mobile uvela je prepoznatljiv model ulaganja velikih kompanija u kulturu, što potvrđuje i zajednički slogan Komunikacija u pokretu. Doprinos kompanije Vip mobile, razvoju umetničke igre u Srbiji ogleda se i u brojnim projektima, među kojima su najznačajniji nagrade Vip poziva i Vip iskorak, kao i projekat za mlade igrače Vip talenti, kompanija Vip doprinosi razvoju umetničke igre u Srbiji.

Čitaocima City magazina Vip će pokloniti 2×2 karte za zatvaranje festivala i nastup trupe Dresden Frankfurt kompanije igre u Sava centru 11. aprila u 20 časova. Sve što treba da uradite da biste ušli u konkurenciju jeste da u komentaru na ovu vest na našoj FB stranici napišete zašto volite ples.