Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Spremite džezve, stiže nova Jacobs kafa – delimo poklone

AUTOR: CityMagazine 09 May, 2019
Spremite džezve, stiže nova Jacobs kafa – delimo poklone

Jacobs je detaljno istražio profil ukusa koji je zastupljen na našem tržištu i po tome je napravljena ova, potpuno nova mešavina najkvalitetnijih zrna kafe. Tradicionalna turska kafa i Jacobs kvalitet.

Svi znamo šta za fanove ovog crnog magičnog napitka znači ispijanje prve jutarnje kafe, gustiranje kafe sa prijateljicama, uživanje u njenoj aromi i ukusu posle ručka ili uveče, u kući ili napolju. U ime tih sitnih, ali važnih zadovoljstava, Jacobs nam nudi novu Tradicionalnu kafu – najkvalitetniju mešavinu Arabica i Robusta kafe nastale sporim pečenjem zrna, što doprinosi bogatijoj aromi i ukusu kafe. Ovaj proces takođe nije u potpunosti automatizovan, jer Jacobs stručnjaci određuju kada je pečenje završeno. Što samo znači da se ništa ne prepušta slučaju. Traditionalna Jacobs kafa može se pronaći u 3 pakovanja – 100g, 200g i 500g u svim većim radnjama širom Srbije.

Novo Jacobs zadovoljstvo za sve ljubitelje tradicionalne kafe

Novo Jacobs zadovoljstvo za sve ljubitelje tradicionalne kafe

Probajte i uverite se i sami. Ukus uživanja u malim, ali važnim momentima sa Jacobs tradicionalnom kafom napraviće razliku između običnih i magičnih trenutaka. Obradujte sebe i vašu džezvu.

Jacobs i City Magazine dele našim čitaocima 3 poklona. Da biste ušli u konkurenciju treba da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koju vrstu kafe najviše volite i zašto.